top of page

Skåne Innovation Week: Dans för innovation

15 juni kl 10.00-12 / Folkuniversitetet, LundInnovativ Innovation: Dans för innovation – den fysiska dimensionen

Genom att vara närvarande och röra kroppen på nya sätt, så rör sig tankarna på nya sätt. När vi vågar visa vilka vi är öppnar sig dörren för mer genuina möten som är fokuserade på det som är viktigt, både med andra och oss själva.


Vi möts på dansgolvet och vägleds till medveten rörelse för att öppna upp för mer innovation, inspiration, nya idéer och större närvaro.

Det finns ingen koreografi utan var och en rör sig fritt utifrån nuets potential. Livet som människa har flera dimensioner (bland annat den intellektuella, den emotionella, den fysiska och den sociala). Vi ser att ett holistiskt perspektiv som inkluderar alla dessa stimulerar till innovativ innovation. I denna workshop jobbar vi med den fysiska dimensionen. Carin Dackman från InMovement vägleder oss genom denna dimension av Innovativ Innovation


Denna workshop är en av fyra där deltagarna får närma sig innovation genom den fysiska, emotionella, social och andliga dimensionen. Arrangör är SeriousSounds.


Anmäl dig via denna sida: https://skaneinnovationweek.com/program/innovativ-innovation-dans-for-innovation-den-fysiska-dimensionen/


Comments


bottom of page