top of page

Quest for Love i Malmö!

25 SEP AT. 10:00 TO 26 SEP AT. 14:00

Naturen vår essens

Varje dag går vi med våra fötter på denna vackra jord


Vad pulserar ditt hjärta för?


Under 2 dagar låter du dig kalla fram, lyssna in, uttrycka vad som talar i dig. När vi följer vår väg blir hjärtat helt och lycka kan infinna sig och många andra olika kvalitéer som tex kärlek, vördnad; läkande krafter aktiveras naturligt och vi förankrar oss med oss själva och helheten.


25-26 sept 2021


Kan det bo en inneboende sång i dig som är just på ditt sätt?En sång som tar dig till just din essens. Sången kan uttryckas på många olika sätt: genom kroppsrörelse, puls, havets kluckande, färger, ord/poesi etc. Och sången letar sig fram till havet, som en mångfald av stjärnor.


Inget av detta behöver vi kunna, det finns i oss, vi ska bara kalla fram det, och så bara är det såklart inte men med ett hållande och tillåtande utrymme med vackra människor som tillsammans bejakar sin längtan är det möjligt att finna nya nyanser, nya färger i dig.


Hjärtligt välkomna till en helg med naturen i fokus genom kontakt med kroppen, våra sinnen och färgernas språk men oxå bortom till stillhet genom utevistelse och inomhus i Carins studio.


Kroppsrörelse genom elementen, Hawaiiansk tradition, rörelse enligt visdom om medicinhjulet, eurytmi som rörelse i medveten närvaro - färg, målning, ord och stillhet. Trumma, sång - sång utifrån naturens upplevelser. Crystal singing bowls som förankring, transformation och meditation. Vi inleder och avslutar med ceremoni.


VAR

I Studio InMovement, Carin Dackman Tunnbindaregatan 3 i Malmö. www.inmovement.se

Lö kl 10-17 & sön 9.30-14.


Ta med egen lunch. Vi bjuder på Rawfood snack och te.


BOKA


BETALNING

Investering 2500 kr som betalas vid bekräftad plats. 300 kr innestår till arrangören vid avbokning senast 14 september. Max 8 personer/bokningar till helgen.


LEDARE

Kerstin Åkesson, Movement to ART har erbjudit workshops sedan 2003 i olika format och sammanhang. Kerstin använder sin intuition och förmåga att se individ som grupp på ett lyhört sätt. Kerstin har olika erfarenheter: Från tex marknadsekonom till Lärling via Indigenous Institute of Arts, Sound & Movement Integration Hawai´i/Kalifornien under 4 år, konststudier i Italien och Eurytmilärare.

Comments


bottom of page